Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Αγορά

Η Λίσμπετ Σαλάντερ εκτίει μειωμένη ποινή στις γυναικείες φυλακές Φλουντμπέργια και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκρουση με τις συγκρατούμενές της. Όταν προστατεύει μια κοπέλα από το Μπανγκλαντές που κρατείται στο διπλανό κελί, μπαίνει αμέσως στο στόχαστρο της Μπενίτο, της ανεπίσημης αρχηγού της φυλακής. 

 

Μετά τον πολύκροτο Φόνο 5 αστέρων η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει με ένα τέλειο έγκλημα, ένα ανώνυμο mail και μια επικίνδυνη έρευνα στα παρασκήνια της πολιτικής που ανοίγει το κουτί της Πανδώρας. Για να κρατήσουν δυο άνθρωποι ένα μυστικό, ο ένας πρέπει να είναι... Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Γυναίκες καθημερινές, της διπλανής πόρτας. Που η ζωή δεν τους χαρίστηκε, που κουβαλούν βαρύ φορτίο και που πρέπει να παλέψουν για να βγουν νικήτριες. Και πάνω που κάπως σιάζει η ζωή τους και το όνειρο κι η ελπίδα αχνοφέγγουν στον ορίζοντα, έρχεται η Μοίρα και τις γκρεμοτσακίζει. Γυναίκες ταλαιπωρημένες, συναισθηματικά «ανάπηρες». Που ονειρεύονται να ξεφύγουν από τη μιζέρια, να «πιάσουν την καλή» και να γίνουν κυρίες. Να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Ο παρόν δικτυακός τόπος σχεδιάστηκε με στόχο την ενημέρωση για θέματα του νομού, της Δ. Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας, και γίνετε κι εσείς ... ένα κομμάτι αυτού του τόπου!

Newsletter

Γράψου στο newsletter για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις!

facebook_page_plugin