Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Αγορά

Τι κάνετε το παλιό σας κινητό, όταν αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο; Το πετάτε, το χαρίζετε ή το καταχωνιάζετε κάπου; Αν είστε από εκείνους που προτιμούν να το φυλάξουν σε ένα συρτάρι, τότε μάθετε πως μπορείτε να βγάλετε αρκετά λεφτά αν το πουλήσετε στο eBay. Κάποια, λοιπόν, από σπάνια μοντέλα παλιών κινητών (τα οποία τώρα θεωρούνται αντίκες) πωλούνται από 950 έως 1.190 ευρώ. Ωστόσο, ακόμη κι αν το κινητό σας δεν είναι και τόσο παλιό και πάλι μπορείτε να βγάλεις ένα «χαρτζιλίκι», πουλώντας το.

Έπεσε ποτέ το κινητό σας στο νεροχύτη, ή ακόμα χειρότερα στην τουαλέτα; Μήπως κολυμπήσατε με τη συσκευή στην τσέπη, ή με μία απότομη κίνηση βράχηκε το κινητό από κάποιο ποτό; Σε αυτό τον οδηγό θα περιγράψουμε μερικά βήματα έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σώσουμε το βρεγμένο κινητό, ή τουλάχιστον τα δεδομένα μας.

Το domain είναι 0.facebook.com και η χρέωση μηδενική αν χρησιμοποιείτε Vodafone και Wind στην Ελλάδα. Η νέα mobile έκδοση του Facebook είναι πολύ γρήγορη αλλά και πολύ απλό. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή. Με το 0.facebook.com θα βλέπετε μόνο κείμενο, θα κάνετε like, θα στέλνετε και θα διαβάζετε μηνύματα δωρεάν αλλά θα πληρώνεται data αν βλέπετε φωτογραφίες. Απίστευτα απλή, γρήγορη και ξεκάθαρη λύση που προφανώς στοχεύει τις αναδυόμενες αγορές με τους πολύ απλούς browsers αλλά και όσους θέλουν να παίξουν με κάτι τον ελεύθερο χρόνο τους.

Μια Ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται Δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ – και μάλλον έχει δίκιο – έκανε την εμφάνισή της στο Google Play Store με το πρόγραμμα να έχει αποσπάσει καλές κριτικές με 4.5 αστέρια από τις 622 μέχρι τώρα ψήφους. Η TzampaNet λοιπόν, λειτουργεί σε Android συσκευές, ΜΟΝΟ σε κατόχους καρτοκινητού Cosmote, Vodafone ή What’s Up και θα πρέπει η έκδοση του λειτουργικού σας να είναι Android 4 και άνω! Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για να λειτουργήσει το δωρεάν Ίντερνετ, είναι ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να έχετε κάτω από 1 ευρώ διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σας και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν διαθέσιμα Megabytes στο πακέτο σας.

Ο παρόν δικτυακός τόπος σχεδιάστηκε με στόχο την ενημέρωση για θέματα του νομού, της Δ. Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας, και γίνετε κι εσείς ... ένα κομμάτι αυτού του τόπου!

Newsletter

Γράψου στο newsletter για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις!

facebook_page_plugin