Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Αγορά

Τώρα τα καύσιμα Shell σας πάνε και … σινεμά !

Επισκεφθείτε ένα πρατήριο Shell, ανεφοδιαστείτε με 20 λίτρα καυσίμου V-Power, V-PowerRacing & V-PowerDiesel και αποκτήστε την δυνατότητα αγοράς 2 κουπονιών για τους κινηματογράφους ODEON/STER  μόνο με €5!

 

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε όλους τους κινηματογράφους ODEON/STER και σε όλες τις 2Dπρογραμματισμένες προβολές  (δεν ισχύουν για 3Dπροβολές).

Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με τη χρήση της κάρτας SmartClub.

Επιλέξτε τον κινηματογράφο ODEON/STER που θέλετε, διαλέξτε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε και ανταλλάξτε τα κουπόνια με εισιτήρια στο ταμείο, χωρίς επιπλέον χρηματικό τίμημα.

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να πραγματοποιήσετε και για τηλεφωνική ή ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, χρησιμοποιώντας τον κωδικό που είναι τυπωμένος στο κάθε κουπόνι που έχετε προμηθευτεί από τoπρατήριο Shell.  Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι να προσκομίσετε τα κουπόνια μαζί με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στον έλεγχο εισιτηρίων κατά την είσοδο σας στην αίθουσα του κινηματογράφου.  

Cinema_list

Ο παρόν δικτυακός τόπος σχεδιάστηκε με στόχο την ενημέρωση για θέματα του νομού, της Δ. Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας, και γίνετε κι εσείς ... ένα κομμάτι αυτού του τόπου!

Newsletter

Γράψου στο newsletter για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις!

facebook_page_plugin