Σειρήνες Γρεβενών: Ασταμάτητες στην κορυφή!

Οι Σειρήνες Γρεβενών συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα γυναικών, κρατώντας την πρώτη θέση του 1ου Ομίλου με 39 βαθμούς μετά την 17η αγωνιστική. Η ομάδα έχει δείξει συνέπεια, δύναμη και αποφασιστικότητα, αποτελώντας παράδειγμα ομαδικότητας και πάθους στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η τελευταία τους νίκη απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους επιβεβαίωσε την ποιότητά τους, με σταθερή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση. Ο Άρης Θεσσαλονίκης, που ακολουθεί με 34 βαθμούς, παραμένει ο βασικός τους διεκδικητής, καθιστώντας την κορυφή του ομίλου ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό σκηνικό για τις επόμενες αγωνιστικές.

Στη βαθμολογία ακολουθούν η Δόξα Δράμας 2016 με 30 βαθμούς, ο Αίας Πυλαίας με 28, ο ΠΑΣ Βέροια με 24, η Πανσερραϊκή με 19, ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης με 17, οι Νεφέλες Πιερίας με 14, η ΑΕΛ με 13 και οι Σκίουροι Θεσσαλονίκης με 4 βαθμούς.

Οι Σειρήνες δείχνουν αποφασισμένες να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους, χαρίζοντας στους φίλους τους δυνατές στιγμές και μια ομάδα που αξίζει την προσοχή όλων στο γυναικείο ποδόσφαιρο.