Τα Γρεβενά ετοιμάζονται να υποδεχθούν ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός, καθώς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Enduro κάνει στάση στην περιοχή το διήμερο 9 και 10 Μαΐου, φέρνοντας μαζί του ένταση, θέαμα και δυνατές αγωνιστικές στιγμές.
Με πολυετή εμπειρία και σημαντική παρουσία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών εγγυάται μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες και έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές.
Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον φίλων του αθλήματος και επισκεπτών, αναδεικνύοντας παράλληλα τις μοναδικές φυσικές διαδρομές της περιοχής και ενισχύοντας τη δυναμική των Γρεβενών ως προορισμού μεγάλων διοργανώσεων.
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στις 09:00 από την Πλατεία Αιμιλιανού, ενώ οι ειδικές διαδρομές στις Ιταλικές Γέφυρες υπόσχονται έντονες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα για τους θεατές.
