Με ήττα ξεκίνησε τη Γ’ Εθνική ο Βατόλακκος

Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΑΣ Βατολάκκου, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Καστοριά στο γήπεδό του, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την αναμέτρηση να έχει αρκετές μονομαχίες και καλό ρυθμό, αλλά ελάχιστες καθαρές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Βατολάκκος προσπάθησε να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Καστοριάς και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, ενώ ίδια ήταν η εικόνα και στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης. Όσο περνούσε η ώρα, όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα παρέμενε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Καστοριά, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε μια στατική φάση και κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Το 0-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από τον Βατόλακκο με τους τρεις βαθμούς.

Για την ομάδα των Γρεβενών το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όμως η εμφάνιση αφήνει περιθώρια για συνέχεια και βελτίωση. Ο ΑΣ Βατολάκκου είχε απέναντί του έναν έμπειρο αντίπαλο και έμεινε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, χωρίς τελικά να ανταμειφθεί βαθμολογικά.

Η πρεμιέρα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική, όπου ο Βατόλακκος θα αναζητήσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΑΣ Βατολάκκου – Καστοριά 0-1 (0-0)